Size en yakın başvuru merkezimize uğrayarak, nüfus cüzdanı aslı, güncel fotoğraf, 2018-2019 yılında mezun olduğunuza dair mezuniyet belgeniz veya diplomanız, ÖSYM'den aldığınız 2018-2019 yerleştirme sonuç belgenizin ibrazı ile indirimli İstanbulkart sahibi olabilirsiniz.Sep 30, 2021

Öğrenci iett kartı nasıl çıkarılır?

Bunun da 2 yolu bulunmaktadır. İsterseniz internet üzerinden online olarak ya da İstanbulkart Başvuru Merkezlerine bireysel olarak başvurarak kartınızı temin edebilirsiniz. İnternet üzerinden online öğrenci akbili başvurusu yapmak için https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ adresine girerek kayıt olmanız gerekiyor.

Öğrenci Istanbulkart ne gerekli?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.belbim.istanbul/online-islemler-bireysel adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Öğrenci belgesi olmadan akbil alınır mı?

ÖĞRENCİ AKBİLİ BAŞVURUSUNDA GEREKLİ BELGELER NELER? –Öğrenci olduğunuzu gösterir belge olması gerekiyor. Bu belgeleri görevliye verip 10 TL kart ücretini ödedikten sonra (nakit ya da kredi kartıyla ödeyebilirsiniz) iett öğrenci kartınız hazırlanıp size teslim edilecek.

Iett öğrenci kartı kaç TL?

Zamlı tarifelere göre, tam elektronik bilet 4,03 liradan 5,48 liraya, öğrenci bileti 1,96 liradan 2,66 liraya, sosyal (öğretmen-60 yaş) 2,88 liradan 3,91 liraya yükseltildi.

Öğrenci akbili 2022 ne kadar?

Metro, otobüs ve vapur alınan tam elektronik bilet ücreti 4.03 liradan 5.48 liraya, öğrenci bileti 1.96 liradan 2.66 liraya yükseldi. 2022 Aylık akbil olarak bilinen tam mavi kart aylık 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Üniversite öğrenci kimlik kartı nasıl alınır?

Kimlik Kartının Alınması Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan yeni öğrenci kimlik kartı nüfus cüzdanı/ehliyet/pasaport vb. belge ibraz ederek öğrencinin kendisi tarafından başvurularak ilgili akademik birimden alınır.

İBB öğrenci kartı kimlere verilir?

Yüksek Öğretim Kurumu Kanunu, Çıraklık Eğitim Kanunu kapsamında eğitim gören öğrenciler ile Temel Eğitim Kanunları ve diğer kanunlar kapsamında eğitim gören öğrenciler, Açık İlköğretim, Açık Lise, Kur'an Kursu öğrencileri İBB'nin indirimli İstanbulkart'ını almak için başvuru yapabilir.

News Reporter